Ontwikkeling

Custom software? Een eigen mobile app?

Gemak dient de mens! Tegenwoordig kunnen we – door alle uiteenlopende bedrijfsspecialisaties – vaak niet meer uit de voeten met een standaard ‘of-the-shelf-pakket’. Om aan te sluiten bij uw exacte wensen, kunnen functies, modules, en zelfs complete applicaties voor uw processen op maat worden geschreven. Daarnaast is de kracht van mobile marketing niet meer te ontkennen. De manier waarop u uw producten zó dicht bij de doelgroep kunt krijgen is ongekend! Daarentegen is het ontwikkelen van een succesvolle app niet zo simpel. Proud Innovations laat u graag zien wat de mogelijkheden zijn van de ontwikkeling van software op maat, danwel uw eigen mobile app!

Mobiele app ontwikkeling.

De toenemende verkoop via smartphones en slimme In-App marketing heeft de mobiele app ontwikkeling en de inzet van mobiele applicaties in een stroomversnelling gebracht. Durft u achter te blijven zonder uw eigen mobiele app?

Verschillende toepassingen.

Velen zijn u al voorgegaan en profiteren van het slim inzetten van mobiele apps.
Zo kunt u een bedrijfs-app maken waar uw medewerkers bijvoorbeeld snel bedrijfsinformatie kunnen vinden, zich als aanwezig of afwezig kunnen melden, facilitaire zaken kunnen melden, BHV-informatie kunnen vinden en veel meer. Ook kunt u een mobiele app maken voor uw klanten om snel en eenvoudig producten te bestellen of om in contact te komen met verschillende afdelingen binnen uw organisatie.

Keuzes en overwegingen, laat u niets wijsmaken

Overweegt u een app te maken? Dan is het goed om te weten wat de mogelijkheden en de verschillen zijn.

Voor het ontwikkelen van een mobiele applicatie heeft u keuze uit drie type apps: native, web en hybrid apps. Alle varianten draaien op smartphones en tablets zoals de iPhone en Galaxy Tab, maar er zijn zeer belangrijke verschillen. De gewenste functionaliteiten in uw mobiele app bepalen het te kiezen type app. Om een goede keuze en afweging te kunnen maken welk type app en welke functionaliteiten uw app moet hebben, is kennis en kunde een absolute must. Laat u dan ook niet wijsmaken dat het ontwikkelen van een mobiele app kinderspel is.
Proud Innovations helpt u graag met alle vraagstukken en de ontwikkeling van uw mobiele app.

Wij ontwikkelen uw mobiele app professioneel, snel en voordelig.

Wilt u niet achter blijven zonder uw eigen mobiele app?

Neem contact met ons op!

Contact