Maat Training

We verwachten steeds meer van ons personeel, functies worden breder en er moet met minder mensen hetzelfde werk worden verzet. Om de kwaliteit van het werk op het juiste peil te houden, is bijscholing vaak de enige oplossing. Is het voor u ook belangrijk dat de leercurve van uw personeel in een constante lijn blijft stijgen? Laat ons dan meedenken over een training of cursus op maat! Voor 1 op 1 trainingen tot 5 personen tegelijk, is uw personeel bij ons op kantoor van harte welkom. Dienen er meer personen getraind te worden, dan verzorgen wij de training gewoon bij u op lokatie! Bespreek met ons uw wensen en we zorgen samen voor een passende oplossing.

De ROI voor een training is moeilijk uit te drukken in cijfers, hetgeen investeringen van deze aard vaak lastig maakt. Overtuig daarom uzelf ervan dat een toegesneden training, uw personeel meer vertrouwen zal geven. Hier hebben ú, uw medewerker én uw klanten direct profijt van!

Een nieuw administratief systeem, een nieuwe printer, ja zelfs een andere koffiemachine heeft invloed op uw productie. Waarschijnlijk went men sneller aan een andere koffiemachine dan aan een nieuw CRM systeem… maar door de hele afdeling in een paar uurtjes de nieuwtjes van het systeem te laten zien, halveer je al snel de ‘acceptatie-tijd’. Door een update-training goed voor te bereiden, ervaart men zelfs een stukje teambuilding! Time and money well spent!

Saaie standaard trainingen? Uren met je collega’s bijna in slaap vallen in een muf hok?
Niet iets om naar uit zien, om niet te zeggen; vooraf al gedemotiveerd.

Proud Innovations verzorgt inspirerende cursussen, waar een actieve deelname van uw personeel wordt gevraagd. Natuurlijk leent het ene onderwerp zich er beter voor dan het andere, maar in samenspraak met u èn uw personeel komen we tot een spetterend eindresultaat.

Benieuwd wat wij met maatwerk trainingen voor uw organisatie kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

Contact