Beheer ICT en support op maat

Beheer van een stabiele IT omgeving is een must voor succesvolle bedrijfsprocessen. Mocht er onverhoopt een verstoring optreden, dan moet deze snel verholpen kunnen worden. Proud Innovations helpt u graag bij het inrichten van een voor u zo wenselijk mogelijke situatie. Ongeacht uw platform, of het nu Windows based, of MacOSX based is,

Proud Innovations heeft de ervaring!

Hoe?

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten en beheren van IT infrastructuren. Of het nu een complexe, gevirtualiseerde omgeving betreft en/óf een traditionele desktop omgeving met lokaal geïnstalleerde software, Proud Innovations zorgt ervoor dat uw IT omgeving beschikbaar blijft voor uw gebruikers. IT is bedoeld als ondersteuning van uw belangrijke bedrijfsprocessen en procedures, Proud Innovations denkt graag actief met u mee in de stroomlijning van beide.

Wij bieden de volgende oplossingen:

Regulier beheer

Om garanties voor een stabiele IT omgeving af te kunnen geven, komen we regelmatig bij u langs om preventief beheer uit te voeren. Proud Innovations denkt met u mee over toekomstige ontwikkelingen en de impact op uw IT-omgeving. Eerstelijns hulp wordt geboden vanuit ons IT Service Center. Wij maken graag afspraken met u over de exacte invulling van het door u gewenste service niveau en voor tweede- en derde-lijns support. Bij voorkeur werken we met ons ticketregistratiesysteem, zodat uw issues en wijzigingen constant onze aandacht hebben en u een overzicht heeft over lopende zaken. In ons registratiesysteem houden we tevens rapportages bij en kunt u zelf de voortgang van uw meldingen in de gaten houden.

support
beheer

Projecten/Detachering

Expertise of extra capaciteit nodig? Proud Innovations ontzorgt u graag op dit gebied door mensen met kennis te kunnen leveren, waar en wanneer u het nodig heeft. Op verzoek neemt Proud Innovations zelfs volledige projecten voor u over. Wij werken met verschillende project-methodologieën, zoals ITIL en Prince II. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste kwaliteit tegen een vooraf bekende prijs. Proud Innovations medewerkers worden hoog gewaardeerd door haar opdrachtgevers. Het is daarom niet ondenkbaar dat u onze medewerkers voor langere tijd bij uw organisatie zult willen betrekken.

IT-beheer volledig/gedeeltelijk uitbesteden

Proud Innovations neemt graag de volledige verantwoordelijkheid over voor uw IT-omgeving. Het maakt voor ons niet uit waar uw hardware zich fysiek bevind: datacenter(s) op een co-locatie, servers(s) in huis, danwel ergen on- of offshore. Proud Innovations is in staat om hardware voor u te plaatsen, virtualiseren, hosten en te managen. Op basis van nacalculatie of op basis van een vaste prijs per werkplek, kunnen beheerkosten overzichtelijk worden gehouden. Hierdoor zullen uw totale IT-kosten in lijn blijven met de ontwikkelingen van uw organisatie!

Vraag ons naar de service-mogelijkheden, pay-per-use licenties of een oriënterende inventarisatie van uw IT omgeving!

onderhoud en beheer

Kunnen wij u helpen in uw organisatie met support en Beheer?

Neem dan contact met ons op!

Contact